Termeni și condiții de utilizare

Folosirea, citirea articolelor, completarea testelor, contact prin formularul de contact precum și copierea sau descărcarea materialelor puse la dispoziție pe site-ul www.Taramuri-Muzicale.ro implică acceptarea următorilor termeni și condiții:

1. Drepturi de autor

www.taramuri-muzicale.ro este o resursă educațională.

Acesta se adresează atât profesorilor și elevilor de la Liceele vocaționale cu profil artistic, cât și celora de la Școlile și Liceele de cultură generală, privind disciplinele de istoria muzicii și educație muzicală.

Întregul conţinut al site-ului www.taramuri-muzicale.ro (texte, imagini, teste, cod etc.) este proprietatea dnei Monica Sacalîș, excepţie făcând textele și resursele unde este menţionată sursa.

Sursa imaginilor: Canva.com și alte surse publice gratuite.

Conținutul site-ului www.taramuri-muzicale.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală.

Este interzisă utilizarea elementor site-ului www.taramuri-muzicale.ro în alt scop decât : vizualizare sau participare la teste, prin intermediul unui browser de internet, fără acordul scris al D-nei Prof. Monica Sacalîș, proprietar al site-ului.

Încercările de a prelua, prin orice mijloace, o parte sau părți din conținutul acestui site, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei.

Vă rog să mă contactați în cazul în care doriți să folosiți acest site web în alte scopuri decât cel educațional la adresa: admin@taramuri-muzicale.ro

2. Gestionarea datelor cu caracter personal introduse de dumneavoastră prin intermediul testelor sau a formularului de contact

Prin completarea datelor dvs. în cadrul testelor de pe site sau în formularul de contact, declarați că acceptați ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a www.taramuri-muzicale.ro și vă dați acordul ca toate aceste date să fie stocate, utilizate și prelucrate în scopuri statistice specificate în cadrul testelor respective și în politica nostră de confidențialitate, cu respectare reglementărilor legale în vigoare.

Puteți afla mai multe informații citind politica de confidențialitate și politica de cookie a site-ului nostru: clic aici

Dna Monica Sacalîș, proprietar al acestui site, își rezervă dreptul de a modifica, în orice moment, conținutului www.taramuri-muzicale.ro și al prezentului document, fără nicio notificare în prealabil.

Ultima actualizare: 31.05.2023